Woonerf Markiezinnenhof is een uniek project, gerealiseerd door N3X vastgoed, bestaande uit 20 moderne stadswoningen in de Hertoginstraat, op wandelafstand van het stadscentrum. Elke woning is voorzien van een carport en een mooie stadstuin. Bovendien wordt het woonerf gebouwd in een rustige, kindvriendelijke buurt met enkel plaatselijk verkeer, vlak bij de Nieuwe Kaai en verscheidene wandelroutes. Op die manier is wonen in Markiezinnenhof een ideale combinatie van locatie, architectuur en groen.

Op het vlak van ontwerp is er voldoende onderlinge variatie, wat maakt dat het architecturale karakter van het woonerf erg aantrekkelijk wordt. Bovendien zullen alle woningen beschikken over 2-3 slaapkamers, wat behoorlijk wat mogelijkheden biedt voor gezinnen.

Elke woning zal voorzien worden van fotovoltaïsche zonnepanelen naargelang de EPB-eis (E-peil maximaal 40) en bestaat de mogelijkheid om naar wens panelen toe te voegen.

De stadswoningen worden volledig afgewerkt conform het lastenboek (met uitzondering van schilderwerken en vloeren op de verdieping(en)). U heeft als koper uiteraard inspraak in de afwerking.

Related Projects