N3X Vastgoed realiseert een nieuw te bouwen woonerf, bestaande uit 10 stadswoningen in de Lokerenstraat en vlakbij het centrum van Turnhout. Deze woningen opgetrokken in moderne bouwstijl zijn voorzien van stadstuinen en carports.

Woonerf Rekrutenhof heeft een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en is centraal gelegen met een goede verbinding naar het treinstation, de ring en de E34.
De woningen beschikken over gevarieerde typologieën met private zongeoriënteerde stadstuintjes en worden opgetrokken in een moderne bouwstijl met aandacht voor ruimtelijke kwaliteit.  Ze vormen samen één architecturaal geheel.
Het betreft energiezuinige woningen met een maximum  E-peil van 60.  Op alle daken worden fotovoltaïsche zonnepanelen geplaatst met een piekvermogen van 500W.  Woning 10 heeft zelfs een piekvermogen van 750W.  Elke koper heeft de mogelijkheid om deze capaciteit nog verder uit te breiden.

Alle woningen zijn voorzien van een stadstuin, een carport (met uitz. van woningen 4, 5 en 6), een eigen fietsenberging (met uitz. van woningen 6 en 10), inkomhal met aparte gastentoilet, woonkamer met afzonderlijke keuken, berging en 3 slaapkamers en een badkamer met apart toilet op de verdieping.  Woning 10 beschikt over een extra slaapkamer en berging op de 2e verdieping.
De stadswoningen worden volledig afgewerkt conform het lastenboek (met uitzondering van schilderwerken en vloeren op de verdieping(en)).  U heeft als koper uiteraard inspraak in de afwerking.

Meer info op site makelaar: Vansweevelt

Related Projects