Azuur is een kleinschalig nieuwbouwproject gelegen in een groene en rustige omgeving tussen Turnhout en het gehucht Schorvoort. Het gebouw telt 10 appartementen met elk 2 slaapkamers en een riant terras. Wooncomfort, architectuur en rust staan centraal in dit project.

De 10 appartementen beschikken over een oppervlakte variërend tussen 99 m² en 147 m².  Ze hebben allemaal een aangename woonruimte met ingerichte open keuken en twee slaapkamers.  De terrassen hebben voldoende ruimte om volop te kunnen genieten van het groen rondom.  De bergingen en de fietsenstalling zijn gelegen op het gelijkvloers wat uiteraard bijdraagt tot het wooncomfort.

Het gebouw bevindt zich net buiten de stadsring, met een goede verbinding naar de omliggende gemeenten en de snelweg E34 Antwerpen – Eindhoven. Het stadscentrum, bakkers, slagers en winkels liggen op wandelafstand. Het parkgebied en de omliggende weiden en bossen zorgen voor de nodige rust en groen.

Het gebouw, ontworpen door Architect Hubert Hendrickx, biedt door zijn intelligente indeling een maximum van privacy aan voor elk afzonderlijk kavel.  Het optimaliseren van lichtinval is hierbij niet uit het oog verloren.  De constructie en gekozen materialen zorgen voor een minimum aan energieverbruik.  De EPB-norm van 40 wordt met gemak behaald.

Related Projects