Zandstraat

Maak kennis met de Residentie ’t ZAND, een strak uitgelijnd en duurzaam nieuwbouwproject van 11 appartementen met bovengrondse parkeerplaatsen in de Zandstraat in Turnhout.
De locatie is rustig en centraal, op enkele stappen verwijdert van het openbaar vervoer. Het centrum en de Ring liggen vlakbij.De heraanleg van de straat in 2013 is als een kers op de taart.Het gebouw biedt 1 gelijkvloersappartement van 94m2 met 2 slaapkamers en privaat terras/tuin, en 10 appartementen met 1 slaapkamer, elk met hun specifieke en functionele indeling, verdeeld over 3 verdiepingen. Op de 1ste en 2de verdieping telkens 2 appartementen aan de voorzijde met balkon en 2 appartementen aan de achterzijde met terras. Op de 3de verdieping 2 dakappartementen met mooi terras.
De oppervlakten variëren tussen de 46m2 en 64 m2.
De beschikbare ruimte is maximaal benut en alle appartementen genieten van een ruimtelijk gevoel binnenin dankzij de 2,70m hoge plafonds (2,90m voor de dakappartementen).
De ruime lift, gemeenschappelijke fietsenstalling en afvalberging in het gebouw dragen bij aan het comfort.
Het binnengebied achter het gebouw wordt ingevuld met bovengrondse parkeerplaatsen. Parkeerplaats mits meerprijs aan te kopen.

Related Projects